Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Θάβω το τσεκούρι του πολέμου!

Πήγα μια βόλτα πριν 1-2 βδομαδες παραλιακή....πολύ κώλος αδερφάκι μου. Απο τότε δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και να γράψω σοβαρό post...

Επιτέλους έρχεται ο Αύγουστος! Ήρθαν οι ζέστες οι καλές, τα air-conditon πήραν φωτιά και ο κόσμος ξεχύθηκε στις παραλίες με λαχτάρα προκειμένου να ρίξει το κορμί του στο δροσερό και αναζωογονητικό νεράκι. Το καλοκαίρι είναι όμορφο και το περιμένουμε πάντα με αγωνία και λαχτάρα, γιατί είναι από τα παιδικά μας χρόνια συνυφασμένο με διακοπές, ανεμελιά και καλοπέραση και αυτά προσδοκούμε κάθε φορά. Κατά τη δική μου γνώμη, ακριβώς επειδή σαν παιδιά θεωρούσαμε δεδομένο οτι το καλοκαίρι είναι εποχή ξεκούρασης και παιχνιδιού,  το ίδιο θεωρούμε ακόμα και σαν ενήλικες, παρόλο που τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Οι δεκαπέντε μέρες που φεύγει ο μέσος εργαζόμενος πλέον για διακοπές, δεν νομίζω ότι συγκρίνεται καν με αυτό που σαν παιδιά ονομάζαμε 'καλοκαίρι'. Όχι μόνο από χρονική άποψη, αλλά και ποιοτική. Πλέον το καλοκαίρι για μας δεν είναι φαί, σκατό, παιχνίδι μόνο. Έχουμε άλλες ασχολίες και συνήθειες και πολύ λίγο χρόνο για να τις ικανοποιήσουμε όλες.

Για παράδειγμα, αλλιώς απολαμβάνεις πλέον τη θάλασσα. Παλιά έφθανε μια μπάλα, μια μάσκα και  6-7 άτομα για παιχνίδι και ήσουν κομπλέ. Τώρα τα standards ανεβαίνουν. Θες μια ξαπλώστρα, μια ομπρέλα, ένα καλό καφέ ή κάνα παγωμένο μπυρόνι, κάνα-δυο φιλαράκια και άφθονους κώλους να τριγυρνάνε γύρω-γύρω για χάζεμα. Προσοχή εδώ! Μιλάμε για συγκεκριμένους κώλους. Τους ωραίους, τουρλωτούς, στρογγυλούς με σήμα την κούρμπα και όχι τους λουκουμάδες. Γιατί, δεν σου είναι το ίδιο εύκολο όμως πλέον να αδιαφορήσεις για τα ευτράπελα. Δηλαδή όταν σκάει το καψαλισμένο φαλαινοθηρικό με μπικίνι και η απαίσια δεξαμενή που έχει για κώλο πιάνει το μισό  οπτικό σου πεδίο τα παίρνεις στη κράνα, και καλά κάνεις. Δηλαδή τι θες κυρά μου, να ξεράσω τις μπύρες που πίνω; Και μετά έχεις τους άλλους τους απαράδεκτους γαμώσπιτους ρακετομαλακογιούς, που να τους μαραθεί το τσουτσούνι και να μη γαμήσουν ΠΟΤΕ, που αδιαφορώντας για σένα που θες να αράξεις χαλαρός να απολαύσεις την ηρεμία σου, κάθονται και παίζουν με μανία μέσα στο κόσμο οι υπερκομπλεξάρες. Τέτοιες στιγμές εύχομαι να είχα το ZF-1 όπλο από το "πέμπτο στοιχείο" (http://www.youtube.com/watch?v=9pxjnl1yuXk) και να ξεκωλιάσω με κάθε διαθέσιμο τρόπο ΟΛΟΥΣ τους ρακετοπούστηδες της παραλίας.

Anyways, σήμερα όπως λέει και ο τίτλος, ήρθε η άγια αυτή μέρα που θάβουμε ευλαβικά το τσεκούρι του πολέμου (προσωρινά μη χαίρεστε) και αναζητούμε την πίπα της Eιρήνης (ή της Μαρίας, της Τζένης ή και της Κατερίνας no problem)... άδεια!!!!! Επιτέλους ήρθε και η δική μου η ώρα να αφήσω το πληκτρολόγιο προς το παρόν, να βγάλω ρούχα και βρακί (οι λούγκρες να μη χαίρονται), να βάλω το μαγιό και να φύγω για την εξοχή. Σκοπός του post αυτού δεν είναι άλλος από το να πω ένα γεια, ένα θερμό αντίο σε εσάς που διαβάσατε, σχολιάσατε ή γαμωσταυρίσατε σε αυτό το blog. Να ευχηθώ ένα καλό καλοκαίρι σε όλους, και ένα εις το επανειδείν. Είμαι σίγουρος ότι σε κάποιους το δάκρυ ήδη κυλάει στο ζαρωμένο από τον συναισθηματικό πόνο μάγουλο, καθώς οι αποχαιρετισμοί είναι πάντα δύσκολοι. Περάσαμε πολλά μαζί αυτό το τελευταίο καιρό και τα πνεύματα μας συναντήθηκαν, συγκρούστηκαν, αλλά ίσως και με κάποιους να έδεσαν,  και μαζί με αυτά και οι ψυχές μας....εεε; τι αρχιδιές λέω πάλι ο πούστης (τρόπος του λέγειν)...; Η ζέστη θα φταίει...

Λοιπόν λαμόγια χαιρετώ! Τα λέμε από Σεπτέμβριο ή αν έχω τίποτα περίεργες γκάβλες και νωρίτερα...

Take Care - Have Fun!

7 σχόλια:

  1. PRWTOS. Alza eisai kakektypo tou mikeius mwrh raketopousta. Kthxbai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε φίλε οι απολαύσεις πλέον είναι δυσεύρετες στις γαμημένες ζωές που ζούμε σαν ενήλικοι. Οπότε για να τα καταφέρουμε δυστυχώς πρέπει να καταφύγουμε σε μεθόδους ZF-1. Δεν βαριέσαι.

    Αγαπητέ φίλτατε Άλζα. Στο μάγουλο μου ήδη κυλάει αυτό το νοσταλγικό δάκρυ. Θυμήθηκα το πρώτο πόστ σου που διάβασα πριν καιρό. Η συγκίνηση και το σήκωμα της πούτσα μου ήταν μια συγκλονιστική στιγμή που θα με σοιχειώνει. Τρέμω στην ιδέα πως θα σε χάσω. Δεν υπάρχει τρόπος να σε ξεχάσω...
    Σου εύχομαι καλές διακοπές. Σου εύχομαι ηρεμία και γαλήνη. Σου εύχομαι να μην χρειαστείς να γαμοσταυρίσεις για κανένα αρχίδι που θα βαλθεί να σου χαλάσει τις διακοπές. Εύχομαι να πεθάνει κάθε αρχίδι που θα σκεφτεί και μόνο να κάνει κάτι τέτοιο.

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΚΕΤΕΣ.
    Πρόσεχε τις τσούχτρες και τις λούγκρες που θέλουν να σε ρουφήξουν. Γάμα όσο μπορείς τώρα που είσαι νέος.
    Τα ξαναλέμε.
    Φιλάκια παντού !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε μουνια της λασπης οι ρακετες σας πειραζουν στην Αθηνα, οταν τα επιπεδα ουρικου οξεως της μεσης παραλιας ξεπερνανε ανα cm2 αυτα ενος μπωλ επαναχρησιμοποιουμενων φυστικιων νυχτερινου κεντρου?
    Για να μη βαλω μεσα κωλοπαιδα που τσιριζουν, σιχαμενους μεσηλικες και υπερηλικες με ακρατεια, πακιστανους, γυφτους και διαφορους αλλους εξωτικους τυπους που μπαινουν μεσα με τα ρουχα ή ακομα και με μπουρκες.
    Anyway αφου εβγαλα απο μεσα μου το κομπλεξ του occasional ρακετακια... καλο καλοκαιρι γαμω το χριστουλη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλο καλοκαιρι σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.tocinemadaki.gr/dvd-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1/%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%AC%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B1-cult-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AE%CF%84%CE%B5%CF%81-%CF%84%CE%B6%CE%AC/

    Kalo kavlokairi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελειώνει ο Αύγουστος. Πως παν τα κέφια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή